Certes integracions per a funcionar correctament necessiten la creació d'un Webhook.

Es pot crear des de la secció Webhooks del back-office de XEF.

En aquesta secció, no sols trobaràs el codi secret (Webhook secret) a la cantonada superior dreta, sinó que podràs crear un nou Webhook des del botó +Nou, on s'obrirà una finestra nova:

• Actiu:
  • URL: Afegir l'URL que vulguem enllaçar.
  • Esdeveniment: Triar el tipus d'esdeveniment de la llista desplegable.
  • admin.retried_count: Deixar-ho a 0.

Una vegada emplenada tota la informació necessària es pitja el botó Desa i ja apareixerà en la llista.

Es pot realitzar un test clicant en Send test webhook.