• Recepció de reserves amb pagaments inclosos

Hem millorat l'aplicació dels imports per a aquelles reserves que provenen de Revo FLOW i altres aplicacions i que contenen pagaments inclosos.

• Integració amb el PMS Ulyses

Hem millorat la integració per permetre la cerca per nom de foli, a més del número d'habitació que ja estava implementat.

• Tiquets de suport

Hem millorat l'opció d'obrir un tiquet de suport, incloent-hi més informació, amb l'objectiu de proporcionar una experiència encara més eficient i personalitzada.

• Promocions

Hem millorat l'opció d'aplicació de descomptes en les promocions, permetent decidir si es tenen en compte o no els extres associats als productes, com ara modificadors amb suplements.

A partir de la versió del back-office 4.12

SOLUCIONAT:

• Resolució dels següents incidents:

• S'ha corregit el comportament erroni en l'edició de modificadors que ja havien estat impresos.
    • S'ha corregit el tancament incorrecte de comandes amb descomptes del 100%, però sense contenir pagaments, quan estava activa l'opció "Tancar comandes pagades automàticament".
    • S'ha corregit el comportament incorrecte en el tancament de comandes quan estava activa l'opció "Tancar comandes pagades automàticament" i un o més dispositius estaven en mode repòs.
    • S'ha habilitat l'ús de modificadors opcionals, evitant la necessitat de tancar el teclat manualment.
    • S'ha corregit el comportament erroni dels mètodes de pagament activats en un perfil però desactivats a l'origen.
    • S'ha resolt la situació incorrecta que passava en fer un càrrec amb pagaments dividits per ítems al PMS Sihot.
    • S'ha corregit l'actualització errònia de l'import total en pagar en mode TPV en comandes noves.
    • S'han resolt els problemes relacionats amb la incorrecta aplicació de promocions segons el dia de la setmana i els productes promocionats.
    • S'han resolt dues situacions en les quals la configuració de les impressores del perfil no s'aplicava correctament:
      • Ara, quan es demana el PIN de l'usuari a la meitat de la comanda, la configuració de les impressores s'aplica com correspon al perfil.
      • En sortir d'una taula sense imprimir la comanda i tornar a entrar-hi, assegurant que la configuració de les impressores es manté també com correspon al perfil.