En la secció de Dispositius del back-office podem trobar tota la informació relacionada amb els dispositius que tenim actualment:

A simple vista podem veure quants dispositius tenim actius dins del número que tenim contractat. En la imatge d'exemple, es pot apreciar com disposem de 2 dispositius actius d'un màxim de 20.

• Descripció: Apareix el nom del dispositiu.
  • Revo: Indica la versió de l'aplicació.
  • iOS-iPadOS: Indica la versió del dispositiu.
  • IP: Indica la IP del dispositiu.
  • Model: Indica el model.
  • Creat: Indica quan es va crear el dispositiu.
  • Actualitzat: Indica la data en la qual s'ha actualitzat aquest dispositiu.
  • Actiu: Mostra si està o no actiu.

Podem eliminar el dispositiu prement en la .

Tot i que apareix el botó de per editar la informació, no realitza cap canvi real; l'única forma de canviar el nom o la informació és mitjançant l'aplicació.

Per modificar el nom, cal anar a la r, prémer sobre el nom de l'animal, se'ns obrirà una finestra on podrem escriure el nou nom, premerem en OK. Haurem de finalitzar l'aplicació, tornar-la a obrir i iniciar sessió de nou perquè aquests canvis s'enviïn al back-office.

Just sota la versió, apareix el nom del compte.