Des del back-office de XEF es poden activar les notificacions.

Per a això, accedirem a l'apartat de Notificacions:

• Alerta d'estoc: Rebrem una notificació sobre els productes que estiguin per sota de l'estoc mínim establert.
  • Estoc diari: Rebrem una notificació informant sobre l'estoc diari.
  • Nou dispositiu: Rebrem una notificació quan es connecti un nou dispositiu.
  • Sumari diari: Rebrem una notificació amb l'informe diari.
  • Estat de les integracions: Rebrem una notificació si hi ha cap problema amb alguna de les integracions que tinguem configurades.

Simplement, haurem de clicar sobre per a activar les notificacions que es vulguin rebre. O sobre per a desactivar-les.