• Cerca de productes

Hem realitzat millores en la funcionalitat del cercador de productes per garantir un rendiment òptim i una experiència d'usuari molt més fluida.

• Mostrar més resultats: Ara hem optimitzat el cercador per amagar els grups i les categories, la qual cosa permet mostrar una major quantitat de resultats rellevants en realitzar una cerca.

• En mode TPV, hem implementat una millora que mostra automàticament el cercador en crear una nova comanda.

• Impressió de continguts dels menús

Hem implementat millores significatives en la impressió de continguts dels menús, oferint-te una major flexibilitat i control sobre la seva presentació. A partir d'ara, tindràs l'opció d'escollir entre dos mètodes d'impressió:

• Impressió alfabèticament: Si prefereixes que els continguts dels menús s'imprimeixin per ordre alfabètic, ara pots seleccionar aquesta opció per a una presentació més organitzada i fàcil de seguir.

• Impressió segons l'ordre del back-office: Per altra banda, si desitges mantenir el mateix ordre en què apareixen els continguts al back-office, també hem habilitat aquesta alternativa per preservar l'estructura original dels teus menús.

Per configurar aquesta opció segons les teves preferències, simplement dirigeix-te a les "Configuracions de comandes" en el teu back-office i trobaràs l'opció disponible.

SOLUCIONAT:

• Resolució de la següent incidència:

• Tancament inesperat de l'aplicació en imprimir menús que provenen de canals externs.