• Cerca de productes

Hem realitzat millores en el cercador de productes amb els següents canvis:

• S'han tornat a incloure els preus.
    • S'ha corregit el desplaçament que, ocasionalment, no funcionava correctament.
    • S'han optimitzat els resultats quan s'inclou un espai en la cerca.

• Integració amb PMS Ulyses

Seguint el suggeriment d'Ulyses, hem actualitzat la integració per permetre la cerca pel número d'habitació de l'hoste, facilitant així el càrrec de la comanda a l'habitació corresponent.

SOLUCIONAT:

• Resolució de les següents incidències:

• Error en la suma negativa del contingut dels menús.
    • Discrepàncies en els documents impresos quan n'hi havia ítems oberts en mode TPV.
    • Tancament inesperat de l'aplicació en mode TPV en pagar parcialment amb una targeta regal.
    • Tancament inesperat de l'aplicació en productes de tipus "Entrada" amb impressores configurades.