NOVETATS:

• Comandes recents

S'ha afegit una nova funcionalitat per poder consultar les últimes comandes que s'han modificat des del mateix dispositiu.

• Notificació de continguts llestos amb Revo KDS

Ara, des de les preferències de Revo XEF, podem activar que quan a la cuina i sempre utilitzant RevoKDS, es marqui un producte com a "acabat", es faci una notificació sonora en el terminal de comandes.

• Nom del dispositiu a iOS 16

Des de l'actualització d'iOS 16, no es pot consultar el nom del dispositiu per motius de seguretat. Això impedia fer el seguiment adequat en el registre d'activitat. A partir d'aquesta versió, s'assignarà un nom aleatori a Revo XEF per a cada dispositiu, que es podrà modificar polsant sobre el mateix nom al menú de REVO.

• Animacions

S'ha afegit una nova animació en polsar o sortir d'una taula. El motiu principal és proporcionar un major context visualitzant de manera òptima quina taula s'ha modificat. Aquesta animació es pot desactivar a les preferències de l'aplicació.

• Imprimir automàticament el tiquet d'entrega per a comandes en línia

A les preferències de l'aplicació, s'ha afegit la possibilitat d'imprimir automàticament el tiquet d'entrega sense necessitat de gestionar la comanda manualment. Aquesta acció s'afegeix a moltes altres perquè el flux sigui sense assistència.

• Desplaçament optimitzat

S'ha optimitzat el desplaçament automàtic en diverses pantalles, el qual dificultava l'ús de determinades accions. Ara, només es podrà fer desplaçament lateral i vertical quan hi hagi una raó real per fer-ho.

• Accessoris de taula unificats

S'han optimitzat tots els accessoris i icones que es poden mostrar conjuntament sobre una taula perquè quedin ben alineats.

• Acció ràpida - Notes de cuina

S'ha afegit una nova acció ràpida per enviar les notes de cuina de manera més òptima.

• Cercador de productes

S'ha redissenyat el cercador de productes per a una millor optimització i integració a l'ecosistema.

• Nova sèrie per a invitacions

Ara, les invitacions poden tenir la seva pròpia sèrie de comptadors i s'utilitzen per a descomptes fiscals. Aprèn més sobre com funciona a: Sèries de facturació.

INTEGRACIONS:

S'han afegit i millorat les següents integracions:

• Integració amb InTOUCH2

S'ha afegit una nova integració defidelització InTouch2. Demana més informació al teu distribuïdor de confiança. InTOUCH2.

• Integració amb Revo FLOW

S'han afegit nous paràmetres a la integració amb Revo FLOW:

• Ara, en accions ràpides sobre una taula, fent lliscar de dalt a baix, podràs consultar des de Revo XEF la informació completa de les següents reserves associades a aquesta taula.
    • Configurar a la integració la visualització de l'accessori de taula de FLOW:
      • Hora de la reserva.
      • Compte enrere utilitzant colors d'advertència.

• Integració amb Prosegur

S'ha afegit una nova integració amb la màquina de efectiu Prosegur.

• Integració amb Noray

S'ha afegit una nova integració amb el PMS Noray.

RESOLTS:

Resolució dels següents problemes:

• El problema que no permetia imprimir una nota de cuina quan l'ordre del plat estava assignada a la categoria de menús.
  • El problema que de tant en tant no actualitzava la pantalla en aplicar un descompte a la comanda.
  • El problema que no permetia validar alguns NIF especials en crear un nou client.
  • En alguns models d'impressores ESC/POS:
    • El problema que no mostrava centrada el codi QR.
    • El problema que no imprimia la mida correcta d'algunes imatges.
    • El problema que no imprimia el logo en la mida correcta des de l'iPhone.
  • El problema que no imprimia els tiquets de preparació en configurar els camps personalitzats "habitació," "notes," i "perfils."
  • El problema que mostrava un error de temps d'espera en les impressores Epson TMU220.
  • El problema que no obtenia el pes de la balança després d'introduir el PIN d'usuari.
  • El problema que no permetia aplicar una promoció 2x1 en configuracions alternatives.
  • El problema que no advertia adequadament quan quedaven poques unitats de stock en comandes obertes.
  • El problema que de tant en tant mostrava errors d'arrodoniment en cèntims, en la pantalla de canvi opcional que es mostra en tancar una comanda.
  • Elproblema que no mostrava algunes paraules traduïdes en basc al tiquet.
  • El problema que generava un tancament inesperat de l'aplicació en prémer accions sobre descomptes aplicats.