1. FUNCIONAMENT DE LA GESTIÓ D'ESTOC A REVO SOLO
2. CONSIDERACIONS PRÈVIES I CONFIGURACIÓ

1. FUNCIONAMENT DE LA GESTIÓ D'ESTOC A REVO SOLO

El control d'inventari és una gestió molt important per mantenir un control adequat de la nostra empresa.

Com bé sabem, Revo XEF es fa càrrec de gestionar totes les unitats d'inventari i disminuir l'estoc a mesura que es venen productes al nostre local.

A més, en la configuració del back-office de Revo XEF podem seleccionar una estratègia pels productes sense estoc.

A partir d'aquí, si tenim feta la integració correctament entre Revo XEF i Revo SOLO, tenim la possibilitat de tenir un control d'inventari també a Revo SOLO.

Nota: Si encara no heu fet la integració entre Revo XEF i Revo SOLO, premeu aquí per a més informació.

2. CONSIDERACIONS PRÈVIES I CONFIGURACIÓ

Per a això, haurem de tenir en compte alguns aspectes i realitzar una configuració correcta.

1. Els productes han de tenir l'inventari actiu i amb estoc configurat al catàleg de Revo XEF.

2. Ens dirigim al back-office de Revo XEF.

3. Accedim a Configuració / Configuració d'ordres.

4. Activem l'opció Comprovar estoc.

Nota: Amb l'opció Comprovar estoc activada, evitarem que puguin fer comandes a Revo SOLO de productes que no tenen estoc.

D'altra banda, també disposem de la capacitat de desactivar automàticament els productes sense estoc als enllaços de comandes de Revo SOLO.

D'aquesta manera, a més d'evitar que ens facin una comanda de productes sense estoc, aconseguirem oferir al client una millor visualització dels productes disponibles al nostre local.

Per a això, seguirem els següents passos:

1. Ens dirigim al back-office de Revo SOLO.

2. Accedim a Apps / SOLO.

3. Premeu en el per editar el nostre perfil de SOLO.

4. Activem l'opció Deshabilitar productes sense estoc.

A partir d'aquí, quan fem una comanda amb qualsevol enllaç/QR de Revo SOLO, si tenim l'opció de Deshabilitar productes sense estoc activat al perfil de SOLO, visualitzarem els productes que ja no tenen estoc en color gris i no podrem afegir-los al cistell.

És a dir, quan un producte arribi a zero, es desactivarà automàticament de la pantalla de SOLO, perquè no pugui ser sol·licitat.

D'altra banda, en cas que sol·licitem més unitats de les que hi ha disponibles, quan efectuem el pagament, ens apareixerà una finestra indicant-nos que la nostra comanda no es pot finalitzar perquè el producte X no té prou estoc i ens convidarà a modificar la comanda per adaptar-la a l'estoc disponible o tornar a començar.

Nota: Aquest últim cas és el funcionament normal, és a dir, no afecta si tenim l'opció de "Deshabilitar productes sense estoc" activada o desactivada.