- ESTAT: ACTIVAT

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.5.1

1. QUÈ ÉS SIHOT?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE SIHOT I REVO?
3. CONFIGURACIÓ REVO
4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ
5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC D’UNA HABITACIÓ
6. COM ENVIAR EL TANCAMENT A SIHOT

1. QUÈ ÉS SIHOT?

SIHOT és un sistema de gestió hotelera utilitzat en la indústria hotelera. Ofereix funcions com ara reserves d'habitacions, seguiment d'ingressos, facturació, gestió de convidats i control d'inventari.

Proporciona una plataforma integral per optimitzar les operacions i millorar l'eficiència en hotels i propietats. És una solució completa per a una gestió eficaç i un servei de qualitat als hostes.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE SIHOT I REVO?

Aquesta integració us permet utilitzar SIHOT <-> REVO. Ara els hotels poden funcionar amb un sistema de núvol multiplataforma tot en un.

La integració SIHOT <-> REVO permet combinar dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que permet realitzar la següent acció:

• Càrrecs directament des de REVO al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit).

3. CONFIGURACIÓ REVO:

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accediu al back-office de Revo XEF.

2. Feu clic a Integracions

3. Des del botó Afegiu, cerqueu Sihot.

4. Feu clic a Afegiu per afegir la integració.

5. Ompliu la informació següent:

• Activat:

• Número: Número d'identificació de la integració.

• Prova: Desactivada.

• Api URL: xxx

• Url de l'Api extern: Deixeu-lo en blanc.

• Clau API: xxx

• Identificador del producte de despeses dels clients: ---

• Múltiples comptes diaris: ---

• Sala tancada diària: Sala on s'envia el final del torn (una habitació virtual que s'utilitzaria per registrar les dades del PMS, on el número de l'habitació dependrà de l'hotel).

• Número de caixer predeterminat: El número del caixer de l'hotel.

• Mapa d'habitació - Número de caixer: Una sala REVO que està assignada als caixers de SIHOT (Valor = Informació proporcionada per SIHOT).

• Prefix de factura: xxx

• Pagaments ignorats: Mètodes de pagament que no enviarem al final del torn.

• Últim torn: Deixa en blanc.

• Reimprimir el torn: Deixa en blanc.

• Signatura de càrrec de l'habitació: Activa per sol·licitar una signatura de càrrec de l'habitació.

• Imprimeix la signatura: Trieu l'opció per imprimir la signatura o no.

Nota: Els camps amb xxx els proporciona SIHOT.

6. Feu clic a Desa per confirmar els canvis.

CONFIGURACIÓ DEL MÈTODE DE PAGAMENT

1. Accediu a Configuració / Mètodes de pagament

2. Feu clic al botó +Nou (situat a la cantonada superior dreta).

3. Afegiu la forma de pagament següent:

• Activat:

• Número: Room Charge SH (⚠ Aquest número ha de ser exactament el mateix).

• Obre el calaix: Desactivat.

• Amb la compra final: Desactivat.

• Gestió d'intercanvi: No permet.

4. Torneu a fer clic a Desa per confirmar els canvis.

IMPORTANT: Finalment, comproveu que tots els productes tinguin assignat un grup general. En cas contrari, aquells productes que no tinguin assignat el grup general corresponent no es comptabilitzaran al PMS.

NOTA: És recomanable activar el grup general obligatori per producte perquè no hi hagi problemes de sincronització en el futur.

La integració ja està totalment configurada!

4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. En una comanda nova amb productes, feu clic al botó per pagar.

2. Trieu Altres mètodes de pagament.

3. Seleccioneu Room Charge SH a la llista.

4. Introduïu el número de l'habitació al cercador.

Nota: Només podeu cercar per número d'habitació i no per número de convidat.

5. Feu clic a la tecla Enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccioneu l'habitació.

7. El rebut s'imprimirà automàticament o, en funció de la configuració, ens demanarà si el volem imprimir o no.

8. Si l'opció de signar està activada, demaneu al client que signi l'autorització i confirmeu .

9. El tiquet s'imprimirà automàticament.

5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC D’UNA HABITACIÓ:

1. A Revo XEF, fent clic a r, accediu al menú.

2. Trieu l'opció Historial.

3. Localitzeu la comanda a les comandes Tancades, seleccioneu la comanda que voleu cancel·lar i feu clic al botó d'accions .

4. Seleccioneu l'opció Fer una devolució

5. Feu clic al botó OK per confirmar el procés.

6. El rebut s'imprimirà automàticament amb un import negatiu.

7. A més, a la secció Historial, apareixerà un nou registre negatiu. Aquí podeu trobar la informació següent:

• Número de comanda de reemborsament.
  • Bitllet amb import negatiu.
  • Número de comanda original d'on prové el reemborsament.

6. COM ENVIAR EL TANCAMENT A SIHOT:

Una vegada realitzat el tancament de caixa des de Revo XEF de la forma habitual, hem d'enviar la informació a Sihot, per a això:

1. En Revo XEF, premem en la r.

2. Triem l'opció Control de Caixa.

3. Premem a Enviar tancament PMS.