- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 4.0

1. CONFIGURACIÓ A REVO
2. COM REALITZAR UN CÀRREC A HABITACIÓ
3. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A HABITACIÓ

1. CONFIGURACIÓ A REVO:

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Piquem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem Noray i piquem a Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Hostname: Proporcionats per Noray.

• API Base Path: api/noray/norayhtlPOS/v1.0

• Hostname extern: Només és necessari omplir-lo si no utilitzem una solució Cloud. Per exemple: 15.1.22.3:9148/TPVBC999.

• Auth Protocol: Disposem de 2 opcions:

• Basic Auth (Usuari i Contrasenya): Proporcionats per Noray.

• Oauth2 (Credencials del Client): Proporcionats per Noray.

5. Piquem a Desar per confirmar els canvis i tenir disponibles els següents apartats.

• Hotel: Seleccionem des del desplegable.

• Departament: Seleccionem des del desplegable.

• Comptes de llibre major: Enllaça els grups generals de XEF amb els fulls del PMS.

Nota: Si no tenim els grups generals creats, podem seguir aquest article que ens explica com fer-ho.

• Mètodes de pagament: Enllaça els mètodes de pagament a XEF amb els mètodes de pagament del PMS.

• Signatura càrrec habitació: Activar per sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triem si volem imprimir o no la signatura.

6. Piquem a Desar per confirmar els canvis.

CONFIGURACIÓ DE LA FORMA DE PAGAMENT

1. Ens desplacem a Configuració / Mètodes de pagament.

2. Piquem sobre el botó +Nou (ubicat a la cantonada superior dreta).

3. Afegim la següent forma de pagament:

• Actiu:

• Nom: Room Charge Noray (⚠ Aquest nom ha de ser exactament igual)

• Obrir calaix: Desactivat.

• Amb fons de caixa final: Desactivat.

• Gestió de canvi: No permès.

4. Piquem a Desar per confirmar els canvis.

Ja tenim la integració completament configurada!

2. COM REALITZAR UN CÀRREC A HABITACIÓ:

1. En una nova comanda amb productes, piquem sobre el botó de pagar.

2. Triem altres formes de pagament.

3. Seleccionem Room Charge Noray.

4. Introduïm el número d'habitació.

Nota: Només es pot buscar per número d'habitació.

5. Piquem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" a la configuració: Demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

8. Automàticament, s'imprimirà el comprovant o bé, depenent de la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-lo.

3. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A HABITACIÓ:

1. Des del menú de REVO r, seleccionem l'opció Històric.

2. Localitzem l'ordre i piquem sobre el botó d'accions .

3. Seleccionem l'opció Fer una devolució.

4. En la nota informativa que apareix a continuació, confirmem piquem sobre OK.

5. Seleccionem de nou el client.

Nota: Es pot buscar només per número d'habitació.

6. Piquem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

7. Seleccionem l'habitació.

8. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" a la configuració: Demanem al client que signi l'autorització i confirmem .

9. Automàticament, s'imprimirà el comprovant o bé, depenent de la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-lo.