Si voleu eliminar el vostre compte Revo XEF, heu de comunicar-vos amb el revenedor o enviar un tiquet de suport des d'aquest [enllaç al vostre back-office] (https://revoxef.works/account/tickets).

També podeu ubicar això des de l'aplicació Revo XEF seleccionant el Menú a la part superior esquerra de la pantalla de l'aplicació, després seleccioneu 'Suport', posteriorment escolliu 'Crear una ticket'.

PASSOS:

1. Creeu un ticket d'assistència proporcionant els detalls següents:
  • Assumpte: Sol·licitud d'eliminació de compte.
  • Nom: El vostre nom de compte.
  • Cos: Escriviu el motiu pel qual voleu eliminar el vostre compte.
  1. Un cop completada, verificarem la seva sol·licitud i la seva identitat amb la informació i els documents proporcionats perquè puguem comparar-la amb la informació que mantenim sobre vostè (o la persona en nom del qual realitza la sol·licitud).

2. Us respondrem dins dels 45 dies a partir de la data del vostre enviament, en la mesura que puguem comprovar la vostra sol·licitud com es descriu anteriorment. Si no podem completar la vostra sol·licitud dins del termini de 45 dies, ens posarem en contacte amb vostè abans que expiri el termini de 45 dies per explicar-li per què necessita temps addicional.

Nota: Tingueu en compte que, a causa de les normes legals del vostre país, la informació del compte no es pot eliminar. En aquest cas, el compte serà desactivat per no poder utilitzar el sistema. Es garantirà l'accés al back-office per fer còpies de seguretat de les vostres dades.