Els Grups de combinats són productes que s'utilitzen per a vendre diversos productes junts dins d'un sol format de venda. Per exemple, una beguda alcohòlica (Vodka) que es ven conjuntament amb un refresc.

Si voleu unir aquests dos productes, ho podeu fer amb un grup de combinació assignat a un producte amb format de venda.

Nota: Les begudes refrescants, sucs, begudes energètiques i tòniques s’utilitzen generalment per als combinats.

COM ES POT CREAR UN GRUP DE COMBINATS

Abans de crear un grup de combinats, heu d'afegir tots aquests productes a la secció Combinats. Aquest pas anterior és fonamental per tal que es mostrin a la llista de grups de combinats.

1. Accediu al back-office.

2. Seleccioneu Grups de combinats.

3. Feu clic al botó +Nou situat a l'extrem superior dret de la pantalla.

• Introduïu un nom i feu clic a Desa per a confirmar.

4. En la columna Combinats, cliquem en les --, seleccionem des del desplegable el producte i cliquem a Afegir.

Nota: Només els productes afegits a Combinats apareixen a aquesta llista desplegable.

ASSIGNEU UN GRUP DE COMBINACIÓ A PRODUCTES AMB FORMATS DE VENDA

Un cop creat el grup de productes combinat i tots els productes afegits, assigneu un grup de combinats a un o a diversos productes amb formats de venda.

1. Aneu a un producte amb format de venda.

2. Feu clic a la pestanya Preu.

3. Introduïu els formats de venda.

4. Assigneu el grup de combinats a un format de venda i, a continuació, Desa.

MOSTRA GRUPS DE COMBINATS A L'APP

A la imatge següent, com podeu veure, quan es selecciona el producte Vodka, el sistema sol·licita el format de venda (Llarg, Combinat, Xopet). Quan seleccioneu Combinat, es mostra la pantalla de Grups de combinats per a seleccionar un refresc. Per exemple, seleccioneu Coca-cola. D’aquesta manera, afegirà un Vodka amb Coca-Cola a la comanda.