1. QUÈ ÉS EL SEGUIMENT D'ERRORS?
2. RECOMANACIÓ D'ÚS
3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ
4. COM FUNCIONA?

1. QUÈ ÉS EL SEGUIMENT D'ERRORS?

Seguiment d'errors és una integració pròpia de REVO que serveix per auditar el registre d'activitat d'un compte de XEF. Aquesta eina ens permet rebre diàriament un correu electrònic amb els errors que han sorgit les últimes 24 hores. Una opció molt útil per anticipar-nos a possibles incidències relacionades amb la xarxa.

2. RECOMANACIÓ D'ÚS

És una eina creada i pensada per als distribuïdors de REVO.

Aquests podran auditar nous establiments de forma automàtica, tenir un control diari dels comptes i així detectar i corregir qualsevol problema que pugui sorgir, sobretot durant els primers dies d'implementació.

3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Prenem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem Error Follow Up.

4. Prenem sobre Afegir per afegir la integració.

5. Omplim la següent informació:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Correu electrònic: Introduïm el correu on vulguem rebre el llistat d'errors del compte. En cas de voler introduir més d'un correu, els separem per comes.

• Llindar mínim d'errors: Definim a partir de quants errors volem rebre un correu electrònic.

• Tipus d'error: Indiquem quins tipus d'errors volem rebre:

• Error: Aquest missatge representa una fallida en alguna acció del sistema. No tots els registres tenen relació directa amb la xarxa local.
    • Fail: Aquest missatge representa que hi ha hagut una fallida en la impressió o en una altra acció. Pot estar relacionat directament amb un funcionament erroni de la xarxa local.
    • Offline: Missatge d'error relacionat directament amb la xarxa local o la connexió del dispositiu. Aquest missatge és capturat del sistema operatiu iOS, que indica que no té connexió a internet. També pot ser un error relacionat amb la impressora, que indica que en aquest moment determinat, no hi ha comunicació.
    • Retry: Aquest missatge apareix en algunes accions on el sistema reintenta guardar. No tots els registres tenen relació directa amb la xarxa local.

6. Prenem Desar per confirmar els canvis.

Ja tenim la integració completament configurada!

4. COM FUNCIONA?

Si han sorgit errors, rebrem un correu diari mostrant-nos els errors que hàgim configurat prèviament. En cas que no consti cap error al registre d'activitat o bé tinguem configurat en el camp "llindar mínim d'errors" un valor major a la quantitat d'errors existents, no rebrem cap correu electrònic informant-nos.

També podem auditar el registre d'activitat en el moment que vulguem i així rebre el correu electrònic. Per fer-ho, anem a Integracions, i a la integració d'Error Follow Up, prenem sobre els i finalment, sobre Descobrir i rebre correu: