Els menús s’imprimeixen per separat a la cuina?

Segurament no heu activat l’opció d’entrada ràpida a Preferències.

• Per activar-lo, aneu al menú de Revo a la cantonada superior esquerra al costat del logotip de Revo.
  • A la pantalla que apareix, busqueu Preferències. Els trobareu cap al final de la llista.
  • Un cop dins, assegureu-vos d’haver activat l’opció d’entrada ràpida. Per a això ha de ser verd.
  • Si no està activat, activeu-lo fent passar el dit sobre la pestanya.
  • Finalment, confirmeu els canvis fent clic al botó Fet de la pantalla Preferències.
  • A partir d’aquest moment, quan entreu en un menú, l’aplicació us demanarà quants menús voleu afegir. Això confirmarà que, quan els menús s’imprimeixin a la cuina, s’imprimiran junts i no per separat.

Nota: Aquesta opció de preferències només es desactiva si se suprimeix l'aplicació o si abandoneu el compte a Revo.