Si les ordres no arriben al KDS, hi ha diversos passos que heu de seguir per a veure on és el problema:

• Comproveu que tots els dispositius, inclòs l'iPad amb el KDS, estan connectats a la mateixa wifi.
  • Comproveu que la Ip de l'KDS (la trobareu lliscant cap avall a sobre del botó Opcions del KDS) és la mateixa que teniu a la configuració de la impressora al backend.
  • Assegureu-vos que l'iPad amb Revo pot accedir a l'iPad amb el KDS (fent un ping).
  • Si el resultat de totes aquestes proves és ok, reinicieu l'app del KDS.
  • Si encara no funciona, reinicieu l'iPad del KDS i el router.