Si en entrar a l'app de Revo XEF ens apareix el missatge Device not active, vol dir que el nostre dispositiu no està actiu.

Per a solucionar aquest problema, hem de seguir els següents passos:

1. Entrem en el back-office de Revo XEF utilitzant les nostres credencials.

Nota: Pots accedir des de Safari, o qualsevol altre navegador, en el teu dispositiu (iPad).

2. Accedim a Compte / Dispositius.

Nota: Si t'apareix el text Millora el teu compte significa que, o bé has arribat al limiti dels teus dispositius i has d'afegir un nou a la teva llicència, o bé has esborrat l'app de REVO. En aquest cas, en la llista de dispositius apareixeran dos repetits amb el mateix nom i direcció IP. En aquest cas has de desactivar o eliminar el dispositiu que apareix actiu dels dos i llavors el sistema et deixarà activar el dispositiu que apareixia desactivat.

3. Eliminem el dispositiu antic prement sobre i posteriorment a Acceptar.

4. Activem el dispositiu nou que apareixia amb el missatge de Millora el teu compte.

5. Finalment, tornem a fer login en l'app.