- ESTATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.2(460) O POSTERIOR

1. QUÈ ÉS GLOVO?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GLOVO <-> REVO?
3. COM FER LA INTEGRACIÓ AMB GLOVO?
4. CONFIGURACIÓ EN REVO
5. REALITZAR UNA COMANDA EN GLOVO

1. QUÈ ÉS GLOVO?

GLOVO és una plataforma en línia de comanda de menjar a domicili. Els usuaris poden visualitzar els menús, demanar i pagar les seves comandes a restaurants que estiguin afiliats a la plataforma a través de l'aplicació, disponible tant per a iOS com per a Android, o a través de la pàgina web.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GLOVO <-> REVO?

La integració GLOVO <-> REVO ens permet rebre totes les comandes que es realitzin a través de la plataforma de GLOVO en el sistema de REVO per a poder unificar totes les ordres a realitzar. Ens permet la realització de les següents accions:

• Gestió de la comanda de GLOVO en REVO.
  • Recepció de comandes sense necessitat d'estar atents a més d'un dispositiu/plataforma.
  • Consulta del registre de comandes en REVO.
  • Limit d'actualització diari: 5.

3. COM FER LA INTEGRACIÓ AMB GLOVO?

Des de GLOVO ja no accepten nous clients.

4. CONFIGURACIÓ EN REVO

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem Glovo. Fem clic en "Add".

4. Emplenem la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Categories: Seleccionem les categories que volem agregar en la plataforma de GLOVO.

• Tarifa: Seleccionem les tarifes que volem agregar en la plataforma de GLOVO.

• ID de transició: Camp informatiu de l'ID de la transacció de la pujada del catàleg.

• Estat de la petició: Camp informatiu de l'estat de la petició de la pujada del catàleg.

NOTA: Els camps ID de transició i Estat de la petició s'emplenen de manera automàtica la primera vegada que es realitza un 'Upload Catalog'.

5. Quan ja tenim configurada la integració, només quedarà fer clic en els i fer clic en "Upload Catalog" per a pujar els productes que el client vol tenir en GLOVO.

Ja tenim la integració completament configurada!

5. REALITZAR UNA COMANDA EN GLOVO:

1. Quan realitzem una comanda en GLOVO, aquest arribarà en el mòdul "A domicili" de Revo XEF.

NOTA: GLOVO no permet la sincronització de les ordenis cancel·lades. És a dir, s'ha de realitzar la cancel·lació manualment en el POST de REVO.

2. Ja podem gestionar la comanda com qualsevol "Delivery" en Revo XEF. Per a més informació sobre l'apartat "A domicili" prem aquí.

IMPORTANT: A tenir en compte que, si existeix la integració amb GIRnet, caldrà afegir-li el canal de venda de GLOVO. Si no tenim aquesta informació, hem de contactar amb Mapal per a obtenir el canal de venda.