- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.1

1. QUÈ ÉS DELIVERECT?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE DELIVERECT I REVO?
3. QUÈ ÉS SINCRONITZA DES DE REVO?
4. COM ES COMENÇA A TREBALLAR AMB DELIVERECT?
5. CONFIGURACIÓ A REVO
6. COM ENTREN LES COMANDES DE DELIVERECT A REVO?

1. QUÈ ÉS DELIVERECT?

Deliverect és una eina que s'integra de forma contínua tots els teus canals de menjar a domicili en línia i es connecta amb REVO, acabant amb els teus problemes operacionals. Aquí, tens més informació.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE DELIVERECT I REVO?

Deliverect és una eina que connecta totes les companyies de menjar a domicili suportat amb REVO. Gestiona i reenvia tota la informació que rep, ja sigui des del seu punt de venda o directament a la nostra plataforma, a les destinacions correctes. D'aquesta manera, se simplifiquen totes les seves operacions de lliurament.

Companyies suportades:

• Glovo
  • Uber Eats
  • Deliveroo
  • Just Eat
  • Entre altres.

3. QUÈ ÉS SINCRONITZÀ DES DE REVO?

• Productes amb nom.
  • Menús.
  • Imatges.
  • Descripció.
  • Modificadors amb nom.
  • Grups de modificadors.
  • Preu o tarifa.
  • Categories.

4. COM ES COMENÇA A TREBALLAR AMB DELIVERECT?

1. Contactar amb el teu distribuïdor oficial de REVO.

2. Deliverect es posarà en contacte amb REVO per tal de crear la integració.

• En aquest punt, haureu de decidir quins productes se sincronitzaran amb Deliverect i totes les companyies de menjar a domicili suportat.

5. CONFIGURACIÓ A REVO

1. A Integracions, farem clic al botó Afegeix.

2. Buscarem la integració Deliverect i farem clic a Add.

3. Complementarem la següent informació:

Actiu:

Nom: Afegirem un nom a la integració.

Test: Desactivat.

Compte: Afegirem el codi de lletres i números proporcionat per l'equip de Customer Success de Deliverect.

4. Farem clic a Desa.

5. Editarem la integració a través del botó .

6. Seleccionarem la localització a l'apartat Location.

Nota: La localització apareixerà un cop l'equip de Deliverect hagi activat la integració de la seva banda. Si no us apareix cap localització, us preguem que reviseu que el compte introduït és correcta. Si tot és correcte, haureu de posar-vos en contacte amb Deliverect.

7. Seleccionarem les categories dels productes que voleu pujar a Deliverect per preparar el menú a la seva plataforma.

Nota: És important que aquest punt s'analitzi bé abans de fer la primera pujada de productes a Deliverect. No es recomana pujar tots els productes a Deliverect sinó únicament els que anem a voler vendre en les plataformes de menjar a domicili en linia.

8. Especificarem la tarifa dels productes que voleu sincronitzar amb Deliverect.

Nota: Hi ha dos tipus de tarifes, per percentatge o per import. Les tarifes per percentatge s'apliquen automàticament a tots els productes, però les tarifes per import han d'estar prèviament configurades a cada un dels productes. Aquí, podem obtenir més informació sobre tarifes.

9. Un cop ho tinguem tot configurat, seleccionarem Desa altre cop.

10. Finalment, a la pantalla de Integracions, farem clic al botó i farem Upload catalog per tal que els productes se'n pugin a la plataforma de Deliverect.

11. Al cap d'uns minuts, comprovarem que tots els productes se n'han pujat correctament a Deliverect amb la tarifa seleccionada.

JA TENIM LA INTEGRACIÓ REALITZADA!

6. COM ENTREN LES COMANDES DE DELIVERECT A REVO?

Pel mòdul A domicili. Pots obtenir més informació des d'aquí.

PREFERÈNCIES

- Back-office:

Existeix una opció que les ordres de Deliverect puguin entrar directament a les taules d'una sala. Per a això, en el mòdul de A Domicili del back-office, cercarem Sala per a les comandes 'A domicili', seleccionarem la sala des del desplegable o la crearem des del botó .

- Revo XEF:

Accedirem al menú prement en la r i cercarem les Preferències:

En la secció A domicili estan totes les opcions, des que l'iPad emeti so en rebre una ordre al fet que s'imprimeixin automàticament els tiquets. Seleccionar les opcions que millor s'ajustin al negoci i prémer Desa.