Per a configurar una impressora que imprimeixi des de Cloud, utilitzeu el model d'impressora EPSON TM-T88VI-iHub.

Per a això, heu de configurar una adreça IP que tingui accés a Internet i assegureu-vos que tingui algun DNS assignat.

Un cop configurada la part de connectivitat, introduïu els paràmetres de "Server Direct Print".

Els paràmetres importants són: https://print.revo.works/epson/printJobs com a servidor d'impressió. Configureu un temps de 5/10 segons per a que la impressora vegi si hi ha tasques d'impressió pendents.

L’altre paràmetre important és ID. Aquí constarà del nom del compte i d’un número. ("revo-23") Aquest és el número de port que heu d'introduir a la configuració de la impressora de la Back Office.