REVO permet introduir esdeveniments que modifiquin el preu de determinats articles.

Aquesta característica és molt útil per tenir diferents tarifes segons el dia o l'hora, Happy Hours o com a alternativa a les promocions.

Tenen una flexibilitat total i permeten fer qualsevol combinació amb els paràmetres Rang de dates, Rang d'hores i Dies de la setmana.

Per crear un esdeveniment hem d'accedir a la secció de Esdeveniments del back-office i prémer sobre +Nou:

• Actiu: Si s'ha d'aplicar l'esdeveniment quan concorda o no.

• Nom: El nom que li vulguem donar.

• Data: La data d'inici i la data de fi. Si es deixa buida, no hi ha límit.

• Hora: L'hora d'inici i fi. Si es deixa buida, no hi ha límit.

• Dies de la setmana: Els dies de la setmana que s'aplica. Si no s'afegeix cap dia, s'aplicarà en tots.

• Aplicar a:

• Tots: S'aplica l'esdeveniment a tots els productes.
    • Només a: S'aplica l'esdeveniment només als productes vinculats.
    • A tots excepte a: S'aplica l'esdeveniment a tots els productes excepte als vinculats.

• Preu: Seleccionem des del desplegable la tarifa que se li aplicarà al producte. Aquesta tarifa hem d'haver-la creat prèviament. Més informació aquí.

Un cop creat l'esdeveniment des de podem afegir els productes.

Nota: L'esdeveniment s'aplica en seleccionar un producte a l'aplicació. Si hi ha més d'un esdeveniment que concorda, s'utilitzarà el primer que trobi segons l'ordre establert al back-office.

Un esdeveniment no el podem desactivar des de l'aplicació, però si per algun motiu no volguéssim aplicar-lo, podríem modificar la tarifa als productes i escollir qualsevol de les que tinguem creades.

Nota: Qualsevol producte que afegim posteriorment, continuarà mantenint la tarifa de l'esdeveniment.

Per exemple, si és només un producte, podem prémer sobre ell i prémer a la tarifa perquè ens aparegui el desplegable.

Si, al contrari, volem modificar-lo en múltiples productes, podem utilitzar la selecció múltiple, seleccionem els productes, premem sobre els i en Tarifes seleccionem la que ens convingui.

EXEMPLES PRÀCTICS

HAPPY HOUR

Crearem un esdeveniment on cada dia des de les 19 h fins a les 21 h s'aplicarà un descompte del 50% als còctels exclusivament.

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / ESDEVENIMENTS.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop creat l'esdeveniment hem d'afegir els productes, per això, premerem sobre i afegirem els productes des del desplegable i premerem Afegir.

5. Un cop accedim a l'aplicació, si compleixen amb la configuració s'aplicarà la tarifa de l'esdeveniment automàticament. Ens apareixerà un missatge a la pantalla informant-nos.

DESCOMPTE ELS DIMARTS

Crearem un esdeveniment on cada dimarts, sense límit de data, a partir de les 15 h de la tarda ens apliqui una tarifa de descompte a tots els productes, excepte les begudes.

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / ESDEVENIMENTS.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop creat l'esdeveniment hem d'afegir els productes, per això, premerem sobre i afegirem els productes des del desplegable i premerem Afegir.

5. Un cop accedim a l'aplicació, si compleixen amb la configuració s'aplicarà la tarifa de l'esdeveniment automàticament. Ens apareixerà un missatge a la pantalla informant-nos.

INCREMENT ELS DIUMENGES

Crearem un esdeveniment on cada diumenge, sense límit de data ni horari, ens apliqui una tarifa amb un increment a tots els productes.

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / ESDEVENIMENTS.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop accedim a l'aplicació, si compleixen amb la configuració s'aplicarà la tarifa de l'esdeveniment automàticament. Ens apareixerà un missatge a la pantalla informant-nos.