Si el nostre país ens ho permet, podem activar el suplement pel servei prestat des de l'apartat Configuració / GRATUITY en el nostre back-office de Revo XEF:

• Actiu: Activa el mòdul de gratuïtat per afegir un suplement pel servei prestat.

• Nom: Afegeix un nom identificatiu. Aquest apareixerà imprès a la factura.

• Producte: Si volem que només s'apliqui a un producte, el podem seleccionar des del desplegable.

• Només taules: Activa per aplicar el suplement només a les taules.

• Després d'impostos: Activa per aplicar el suplement després dels impostos.

• Comensals mínims: Indiquem el nombre mínim de comensals per aplicar el suplement.

• Total mínim: Indiquem el total mínim per aplicar el suplement.

• Percentatge: Indiquem el percentatge del suplement a cobrar.

• Categories: Si volem que alguna o diverses categories no incloguin suplement, les podem seleccionar des del desplegable.

Un cop ho hàgim configurat tot, podrem veure que a l'app ens apareixerà el valor del suplement a la pantalla de cobrament:

I al tiquet que entreguem al client també apareixerà reflectit: