Els grups de clients són una nova funcionalitat de Revo XEF que s'utilitza per a associar descomptes a clients automàticament. És a dir, a la pantalla de cobrament, quan seleccioneu un client, se li aplicarà el descompte automàticament.

El flux manual consisteix a aplicar un descompte manualment i tot seguit associar el client a la comanda al moment de cobrar. D'aquesta manera es guanya velocitat i seguretat, atès que, com a administradors del negoci, podreu controlar a quins clients s'aplica el descompte.

COM CREAR UN GRUP DE CLIENTS

1. Accediu a la back-office.

2. Entreu a Grups de clients.

3. Creeu un nou grup des del botó +Nou situat a la banda superior dreta de la pantalla.

4. Introduïu un nom.

5. Seleccioneu un descompte de la llista.

6. Feu clic a Desa per a confirmar.

COM ASSOCIAR CLIENTS A UN GRUP DE CLIENTS

1. Feu clic a --

2. Seleccioneu un client de la llista.

3. Feu clic a Afegeix per a confirmar.

• Repetiu els passos 1 a 3 per a tots els clients.

Nota: Prèviament heu d'haver creat els clients a l'opció de Clients.

COM FUNCIONA A L’APP DE REVO XEF?

• Accediu a la pantalla de cobrament fent clic a la icona

• Feu clic a la icona i seleccioneu un client de la llista.

• Automàticament s'aplica el descompte. A l'exemple que veieu, és un 20% del total de la comanda.

• Tanqueu la comanda fent clic sobre la forma de pagament (efectiu, targeta, etc.) que pertoqui.

Important: Si el client pertany a dos grups diferents amb dos descomptes diferents, l'app preguntarà quin descompte ha d'aplicar.