Les accions ràpides són aquelles que podem accedir de manera àgil des del pla de taules. Aquestes ens ajuden a gestionar opcions i tasques sobre les taules de forma realment senzilla. A més, aquestes accions seran diferents segons l'estat de la taula (ordre oberta i activa o bé ordre tancada), fent així encara més intuïtiu el seu ús.

Per a accedir a les accions ràpides, simplement cal utilitzar el gest amb el dit lliscant cap avall. És a dir, sobre una taula lliure o ocupada, llisquem cap avall amb el dit i ens apareixerà un menú amb diverses accions.

ACCIONS RÀPIDES EN TAULES LLIURES:

Les taules de color gris fosc ens indiquen que estan lliures, bé per què encara no s'ha gestionat una ordre o bé hem tancat una recentment.

• Ocupar taula: Podem ocupar una taula per a reservar-la. Ens preguntarà el nombre de comensals i quedarà marcada en un color gris clar.

• Imprimir l'última factura: Ens imprimirà automàticament l'última factura cobrada en aquesta taula. Si hi ha més d'un pagament, ens apareixerà una llista per a poder seleccionar quin volem imprimir.

ACCIONS RÀPIDES EN TAULES OCUPADES:

Les taules de color groc ens indiquen que estan ocupades i amb una ordre oberta.

• Editar ordre: Seleccionant aquesta opció entrarem dins de l'ordre per a poder fer qualsevol modificació.

• Cobrament ràpid: Amb aquesta acció tancarem de manera ràpida l'ordre en efectiu. NOMÉS funciona per a efectiu.

• Ajuntar/Moure taula: Aquesta acció ens permet poder moure una ordre quan seleccionem una taula lliure o bé ajuntar tots els productes d'una ordre quan se selecciona una taula ocupada (de color groc).

• Seleccionar ajuntar/moure taula.
    • Seleccionar una taula lliure o ocupada. Ens podem desplaçar per altres sales si és necessari.
    • En el missatge que apareix, prémer SI per a confirmar.

• Moure a virtual: Ens mou tota l'ordre a una taula virtual nova.

• Seleccionar moure a taula virtual.
    • Introduir un nom per a la nova taula virtual.
    • Prémer sobre moure a taula virtual per a confirmar.
    • S'imprimirà un tiquet amb el canvi.

• Nota a cuina: Seleccionem la nota que vulguem enviar a cuina de les quals tinguem configurades.

• Imprimir compte: Ens imprimirà el compte en la impressora per defecte del caixer configurat.

• Tornar a l'estat normal: Quan s'ha imprès el compte en una taula, aquesta es canvia a color taronja, indicant així que l'ordre està pendent de cobrar. Seleccionant aquesta opció, tornem a canviar el color de la taula a groc. Molt útil en cas d'error. Aquesta acció, només apareix quan la taula està de color taronja.

• Registre d'activitat (Action Log): Ens permet veure tota l'activitat que hi ha hagut en una taula. Data, hora i accions realitzades sobre l'ordre. Per exemple, si s'han afegit o eliminat productes, etc.

• Pagar via enllaç: Prement sobre aquesta opció se'ns generarà un codi QR el qual el client podrà escanejar, o li ho podrem manar per SMS, i pagar per aquesta via.

• Cancel·lar ordre: Seleccionant aquesta acció cancel·larem una ordre. Requereix tenir el permís de cancel·lar ordres activat i introduir una raó. Aquestes ordres es podran visualitzar en el back-office.

• Seleccionar cancel·lar ordre.
    • Introduir una raó. Per exemple: Els clients han tingut una urgència i se n'han anat.
    • Prémer sobre cancel·lar ordre per a confirmar.

• Forçar desbloquejar ordre: Aquesta acció també requereix un permís per a poder utilitzar-se. Està pensada solament per a casos molt extraordinaris. Si el dispositiu que estava editant una ordre desapareix, ens el roben, es queda sense bateria, etc., ens servirà per a poder entrar des d'un altre dispositiu quan l'ordre estigui bloquejada.

IMPORTANT: Es recomana activar aquest privilegi només a empleats administradors o encarregats. El mal ús d'aquesta acció pot implicar errors varis. Si s'utilitza per a entrar en qualsevol ordre que està bloquejada per un altre dispositiu, aquest quan vulgui guardar li apareixerà un error i els seus canvis no es guardaran.

• Afegir nota: Prement sobre aquesta acció ens permetrà afegir una nota en l'ordre.