Amb Revo XEF es pot afegir més d'una unitat del mateix producte a l'ordre d'una manera molt senzilla i ràpida. Existeixen tres maneres d'afegir quantitat d'un producte.

1. Afegiu el producte a l'ordre i, des de la pantalla d'opcions del producte, sumeu-ne la quantitat:

• Afegiu un producte a l'ordre.

• Un cop afegit, feu clic sobre el producte a la finestra de l'ordre (esquerra).

• A la pantalla que veureu, feu clic a per tal d'afegir-ne la quantitat desitjada.

2. Feu clic al producte tants cops com calgui fins que arribeu a la quantitat desitjada:

• Feu clic al producte repetidament fins que arribeu a la quantitat desitjada.

3. Feu clic sobre el producte i manteniu-lo:

• Abans d'afegir el producte a l'ordre, premeu-hi al damunt mantenint-lo durant 1 segon.

• Seleccioneu la quantitat desitjada. Si la quantitat és més de 6, feu clic en Altre i, ara sí, seleccioneu-ne la quantitat.