Ara amb Revo podeu integrar un pinpad connectat per Bluetooth a l'iPad, de manera que, quan cobreu amb targeta, es connectin i gestionin el cobrament i tancament de la comanda de manera automàtica. Aquesta solució garanteix que al final del canvi els comptes de la targeta quadrin sempre.

Prerequis-ITOS

1. Adquiriu el pinpad BP-50 a la vostra oficina BBVA de confiança.

2. El pinpad BP-50 ve amb un nom d’usuari i una clau de pas.

Nota: El pinpad s'assigna al dispositiu iOS (iPad, iPhone, iPod) mitjançant connexió Bluetooth. Això implica que cadascun dels dispositius que cobren amb Revo ha de tenir un pinpad associat. Un sol pinpad no es pot compartir des de diversos dispositius iOS.

1. Baixeu l'aplicació Revo mPos de l'Appstore.

Nota: Revo mPos és una aplicació addicional que permet fer pagaments a través dels dispositius ITOS de forma totalment integrada amb Revo Xef.

Com configurar Revo mPos i el dispositiu ITOS a Revo Xef:

1. Primer de tot, entreu a la Back Office del vostre compte Revo Xef amb les vostres credencials.
  2. A continuació, feu clic a la icona per a entrar a Mòduls.
  3. Feu clic a Integracions.
  4. A la banda superior dreta, feu clic a Mòduls i seleccioneu RedsysMpos.
  5. A la pantalla que es mostra, feu clic a Activa i introduïu un nom per identificar la integració.

1. Ara heu d’introduir la configuració entre el vostre dispositiu iOS (iPad, iPhone, iPod) i el pinpad ITOS BP-50.
  • Al dispositiu iOS, aneu a Configuració Bluetooth.
  • A la pantalla Bluetooth de iOS apareixerà una llista de tots els dispositius. Un d’ells serà ITOS.

Nota: El pinpad ITOS apareix a la llista amb una numeració, que coincideix amb el número de sèrie que podeu trobar a la part posterior del BP-50.

• A la pantalla del pinpad haureu de veure el missatge: PINPAD NO VINCULAT i, a continuació, ESPERANT CONNEXIÓ BLUETOOTH.

• En aquest moment, al dispositiu iOS, feu clic al nom del pinpad i, si tot va bé, apareixerà un missatge: Sol·licitud d’enllaç Bluetooth. Feu clic a Enllaç.

• A continuació, al pinpad, feu clic a per confirmar l'enllaç.

Consell: Val més que desactiveu la funció d'apagat automàtic del pinpad BP-50. Comproveu a la part inferior d'aquest article com heu d'accedir al mode de supervisor i realitzar aquest canvi.

1. A continuació, obriu l’aplicació Revo mPos prèviament descarregada de l’AppStore i introduïu de nou el nom d’usuari i la clau de pas donats per l’Entitat Financera juntament amb el dispositiu ITOS BP-50.

2. Un cop introduïdes les dades, es mostra una pantalla que indica que s’ha activat correctament inici de sessió transparent. Feu clic a Accepta.

3. Ara Revo mPos hauria de detectar el vostre pinpad ITOS i, al cap d’uns segons, mostrarà un missatge Ready al centre de la pantalla, el que significa que la connexió entre mPos i ITOS estava ben establerta.

Nota: Si el missatge Ready no apareix, torneu al pas 7 i restabliu la connexió Bluetooth.

Si tot ha anat bé ... Enhorabona, ja teniu la configuració completa!

A partir d’aquest moment, cada vegada que tanqueu una comanda amb la icona de la targeta , us connectareu amb Revo Mpos per gestionar la pagament amb el dispositiu ITOS. Un cop finalitzat el pagament al pinpad, tornarà a Revo Xef i la comanda es tancarà automàticament.

IMPORTANT: Si una operació falla o produeix un error durant la transacció, feu clic a la icona per a cancel·lar l'operació i tornareu automàticament a la pantalla de Revo Xef per tornar a començar.
MAI no reinicieu o tanqueu l'aplicació mPos enmig d'una operació. Aquesta acció pot provocar que no es desi la comanda.

Com desactivar l'apagat automàtic.

El mode SUPERVISOR permet introduir els paràmetres de configuració de l’aplicació PUP. Com entrar en aquest mode:

• Apagueu el BP-50®.
  • Manteniu premut el botó d’encesa fins que aparegui a la pantalla la versió LOADER i FW.
  • Toqueu repetidament el botó groc fins que aparegui el missatge PASSWORD.
  • Introduïu la clau de pas: 12369874
  • Utilitzeu les tecles següents per desplaçar-vos:
  • Per anar cap avall.
  • Per anar cap amunt.
  • Accepta: per seleccionar l'opció activa.
  • C: torna al nivell anterior o surt al mode supervisor.
  • Introduïu el canvi de paràmetres.
  • Desplaceu-vos amb fins arribar a la opció AUTO OFF. Feu clic a Accepta per a entrar.
  • Canvieu els paràmetres fins que trobeu DISABLED. Confirmeu la selecció amb Accepta.
  • Feu clic repetidament a la tecla C per a sortir del mode Supervisor.

Esborra connexions Bluetooth

Si el pinpad ha estat vinculat a diferents dispositius antics, es poden esborrar totes les connexions i enllaçar-les a un dispositiu nou.

• Amb el dispositiu en marxa i un cop esteu a la pantalla principal (logotip de l'entitat financera).
  • Feu clic repetidament al botó groc fins que aparegui el menú.
  • Seleccioneu Suprimeix enllaços.
  • A continuació, feu clic al botó D'acord per confirmar.
  • Finalment, si tot ha anat bé, el missatge PINPAD NO VINCULAT apareixerà a la pantalla.